Het Peil Vastgoed | Telefoon: 030 - 243 42 23 | Mobiel: 06 - 25 02 18 72|info@hetpeil.nl
Loading...
Aankoop 2018-03-28T07:18:05+00:00

Aankoop

Als aankoopmakelaar in Utrecht weten we dat een huis kopen bijzonder én spannend is. Het is een belangrijke beslissing, waarover we graag met je in gesprek gaan. Ook zijn er zijn een aantal aspecten die bekeken zullen moeten worden, voor u weet of de woning voor u geschikt is. Eerst zullen we vaststellen welke eigenschappen uw toekomstige woning moet bezitten.

Samen gaan wij op zoek naar een geschikte woning en kijken met een professioneel kritisch oog naar de mogelijkheden, de bouwkundige staat en natuurlijk of de prijs in verhouding staat tot het object.

Als er een geschikte woning gevonden is gaan we met u scherp onderhandelen over de prijs en de bijbehorende voorwaarden, zodat u niet teveel betaald voor uw droomhuis.

Is de koop rond dan begeleiden we u met alle bijkomende werkzaamheden tot en met de officiële overdracht bij de notaris. Zo bestuderen we onder andere de notariële aktes en controleren we de koopakte. Indien er sprake is van een bouwkundige keuring van de woning zullen we hierbij aanwezig. Ook bij de inspectie, voorafgaande aan het transport bij de notaris.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om u als aankoopmakelaar te begeleiden bij het kopen van een woning die u zelf gevonden heeft. Wij zullen deze woning dan samen met u bezichtigen en de onderhandelingen voeren. Wij rekenen hiervoor een aangepast tarief.

Op zoek naar een woning? Maak gerust een afspraak.