Het Peil Vastgoed | Telefoon: 030 - 243 42 23 | Mobiel: 06 - 25 02 18 72|info@hetpeil.nl
Loading...
Verkoop 2018-03-28T07:19:16+00:00

Verkoop

Je huis verkopen in Utrecht biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden! Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Wij kunnen je volledig begeleiden in het verkoopproces. Een snelle en effectieve verkoop, resulterend in de juiste verkoopsom vergt kennis van de markt samen met de juiste persoonlijke begeleiding.Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen. Wij schatten uw huis op de juiste waarde!

Wij helpen u bij het vaststellen van een marktconforme vraagprijs en maken een presentatie van uw woning die potentiële kopers zal aantrekken. Van uw woning wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt met professionele foto’s en een digitale plattegrond.
De foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf.

Samen zullen we op zoek gaan, naar een geschikte koper die bereidt is om de juiste prijs te betalen. Wij hebben de marktkennis en -middelen om uw huis op de meest verantwoorde en slimme manier onder de aandacht te brengen en te verkopen. U kunt daarbij uiteraard rekenen op scherpe onderhandelingen.

Na mondelinge overeenstemming, zorgen wij voor een gedegen koopcontract en de verdere afhandeling van de zaken die bij de verkoop van een woning geregeld moeten worden.

Uw woning verkopen? Maak gerust een afspraak.